AAIKE DE WEVER

AAIKE DE WEVER

Het mooiste compliment dat ik in mijn loopcarrière kreeg was: “u was degene die zo mooi liep”. We schrijven 2013 en ik had net mijn marathon PR met een kleine 10 minuten scherper gesteld. De laatste paar honderd meter sleurde ik nog een bescheiden sprintje uit de benen om op de markt van Hulst als 6de te finishen op de Marathon Zeeuws Vlaanderen.

Lees meer


Bart van Zelst

Bart van Zelst

Bart van Zelst, personal trainer/fysiek coach en zelf ook internationaal topsporter. 1996: Geslecteerd voor Olympische Spelen 2000 in Sydney 2001: Deelname aan de internationale (berg)marathon in Zwitserland

Lees meer


Bo de Groot

Bo de Groot

EUROPEESKAMPIOEN, WERELDKAMPIOEN EN SPORTVROUW VAN HET JAAR 2016 . IK BEN 18 JAAR EN IK WOON IN VEENENDAAL Ik ben altijd al sportief bezig geweest en ik doe dit met heel veel plezier.

Lees meer


FRANS MUSSCHE

FRANS MUSSCHE

Ik ben Frans Mussche, 22 jaar oud woonachtig in Staphorst. Doordat mijn moeder een eigen sportcentrum heeft ben ik sportief opgegroeid. Naast het sportcentrum ben ik afgelopen jaar voor mezelf begonnen met een indoor Survivalbaan, als snel heb ik dat uitgebreid met onder ander een buitenbaan & verschillende groepslessen.

Lees meer


GEORDIE KLEIN

GEORDIE KLEIN

Hallo allemaal, Mijn naam is Geordie Klein, 47 jaren jong (of oud?), getrouwd, twee jonge zonen en de familie is rond met een lieve border collie. Mijn grootste afwijking / hobby is allereerst (trail)running en daarnaast schrijven / kletsen over (trail)running (met name goodies!).

Lees meer


HENK TIGELAAR

HENK TIGELAAR

Hoi, mijn naam is Henk Tigelaar, 39 (bijna 40 ondertussen), zelfstandig ondernemer en sinds 2012 is INOV8 Benelux een persoonlijk sponsor en partner van ondertussen ons team Dutch Adventure. Wat destijds begon als een “geintje” is uitgegroeid tot een mooie samenwerking.

Lees meer


ZAC FREUDENBURG

ZAC FREUDENBURG

Zac Freudenburg, bergloper in de Lage Landen

ACHTER DE BUGGY LANGS ROUTE 66 EN HET AMSTERDAM-RIJNKANAAL

Door: Hilde Pach Ik was zijn naam al een paar keer tegengekomen, bij loopjes waar je zo’n naam niet direct zou verwachten, zoals de Derde Kerstdagloop of de Ronde van Abcoude, en altijd in de hoogste regionen, vaak zelfs als winnaar. ‘Zac Freudenburg, USA’, stond er dan. Toen ik in mei meedeed aan de Koning van Spanje Trail, was hij favoriet voor de lange afstand, die hij het jaar daarvoor ook al had gewonnen. Hij won inderdaad en kwam na een zware tocht met veel modder en regen ontspannen glimlachend over de finish. Bij de uitslagen stond ditmaal ‘Zac Freudenburg, Diemen’. Wie is deze Nederlandse Amerikaan?

Lees meer


INOV-8 sponsort ook het Dutch advanture team

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart