Bart van Zelst

Bart van Zelst, personal trainer/fysiek coach en zelf ook internationaal topsporter, is sinds juli 2016 ambassadeur van INOV8. Hij promoot Inov8 door o.a. zelf schoenen van het merk te dragen tijdens zijn trainingen en wedstrijden. En gezien zijn sportervaringen op topniveau kies hij voor de kwaliteit van INOV8.

Bart van Zelst is een fanatiek duursporter op hoog niveau. Van het NK Triatlon tot internationale Adventure races en van marathons tot ATB-wedstrijden; hij traint hard, stelt doelen en gaat er vol enthousiasme tegenaan om deze doelen vervolgens te bereiken. Zo liep hij driemaal De Zestig van Texel, haalde hij een aantal keren de top 5 bij Adverture Races die langer dan 24 uur duurden en stond hij meerdere keren op het podium van het NK survival circuit. Door het vele trainen, zijn gedrevenheid, ervaring en motivatie wist hij zich zelfs te kwalificeren voor de triatlon op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney.

Dat Bart een topsporter is met ervaring mag duidelijk zijn. Meerdere keren wist hij, zowel individueel als met een team, het podium te behalen en zijn eigen tijden keer op keer te verbeteren. Trainen, discipline, uithoudingsvermogen, een flinke dosis motivatie en vooral veel enthousiasme brachten hem elke keer weer een stapje verder. En nu, als personal trainer en fysiek coach, helpt hij anderen met het bereiken van hun sportieve doelen.

“Ik breng mensen vanaf ‘nul’ naar een halve marathon of van een eenvoudige gym naar de finish van de Strongmanrun. Persoonlijke aandacht, variatie in bewegen, effectiviteit en vooral plezier staan voorop in mijn trainingen. Niets is onmogelijk, als je maar wilt! ”Bart van Zelst
Sportieve prestaties
1996: Geslecteerd voor Olympische Spelen 2000 in Sydney
2001: Deelname aan de internationale (berg)marathon in Zwitserland
2004: 3e bij de adventure race Winterberg (Duitsland)
2004: 3e bij het Nederlands Militair Kampioenschap
2010 t/m 2013: drie maal op rij 2e bij het NK Basis Survival Circuit
2015: 3e bij de driedaagse Europese ASICS Xtraills in Vaals
2016: Diverse podiumplaatsen bij trails in Nederland

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart