FRANS MUSSCHE

Ik ben Frans Mussche, 22 jaar oud woonachtig in Staphorst.
Doordat mijn moeder een eigen sportcentrum heeft ben ik sportief opgegroeid.
Naast het sportcentrum ben ik afgelopen jaar voor mezelf begonnen met een indoor Survivalbaan, als snel heb ik dat uitgebreid met onder ander een buitenbaan & verschillende groepslessen.
Afgelopen jaar heb ik veel obstakelruns gelopen, vaak in het begin ongetraind.
Vanuit wilskracht heb ik me vorig jaar geplaats voor het WK in America, ik kwam als tweede Nederlander over de finish in de age group 20/24.
Ik kwam er toen achter dat er door verbetering van de techniek bij het bedwingen van de obstakels veel tijd winst te halen was.
Het idee voor een eigen trainingslocatie was geboren.
Vanaf Januari 2016 geef ik iedere avond les in de indoor survivalhal en dit biedt mij goed de mogelijkheid om zelf veel te trainen.
Door deze trainingsuren heb ik me zelf het afgelopen half jaar flink verbeterd, afgelopen Juni ben ik zelfs Europees kampioen geworden Age Group 20/24, en geplaats voor het WK in Toronto aankomend Oktober.
In april heb ik mee gedaan aan het nieuwe TV programma Nederlands Ruigste. Ik wist me te kwalificeren voor de finale dag in het Olympisch stadion in Amsterdam.
Na een zware dag tienkamp heb ik me uiteindelijk geplaats voor de super finale’s. Uiteindelijk een keurige 2de plek behaald.
Voor de komende jaren wil ik me door ontwikkelen in de sport, en hoop ooit nog een keer wereld kampioen te worden in de wereld van de obstakelrun.

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart