G-Series

Header

 

Het hing al een tijdje in de lucht, maar dinsdag 20 juni 2018 was het dan zover. De officiële presentatie van de G-Series van Inov-8. De G-Series range bestaat uit drie verschillende schoenen, namelijk de Mudclaw G 260, Terra Ultra G 260 en F-Lite G 290. Elke schoen uit de G-Series bevat een met grafeen versterkte rubberen buitenzool voor ‘s werelds beste grip. Voor de upper is gebruik gemaakt van kevlar-materiaal, dat ook wordt gebruikt in kogelvrije vesten. Deze “ground-breaking” technologie zorgt voor een evolutie op het gebied van sportschoenen. Grafeen is maar liefst 200x sterker dan staal en is dun, licht en flexibel waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

INOV-8 SAMENWERKING MET HET NATIONALE GRAFHENE-INSTITUUT

Vroeger moesten sporters kiezen tussen een kleverig rubber dat goed werkt in natte of zweterige omstandigheden, maar sneller slijt en een harder rubber dat duurzamer is maar met minder grip. Door intensief onderzoek, honderden prototypen en duizenden uren testen in het veld en in het laboratorium hoeven atleten niet langer een compromis te sluiten. Het nieuwe rubber dat ishebben ontwikkeld met het National Graphene Institute aan de Universiteit van Manchester, stelt ons in staat om de grenzen van grip te breken.

 

 

Ontwikkeling van GRAPHENE door de jaren heen

1555: Grafiet werd voor het eerst gedolven in de meren van het Lake District in Noord-Engeland.

2004: Wetenschappers aan de universiteit van Manchester isoleren grafeen van grafiet.

2010: De Nobelprijs wordt toegekend aan de wetenschappers voor hun baanbrekende experimenten met grafeen.

2018: Inov-8 lanceert het allereerste sportschoeisel voor het gebruik van grafeen, waarmee ‘s werelds beste grip wordt geboden.

 

Pre-order

De eerste serie van de G-Series zal zeer exclusief verkrijgbaar zijn in de Benelux en is te bestellen bij één van deze dealers. Vraag hen dus snel wanneer je langs kunt komen om de G-Series te bemachtigen.

 

 • Dutch Mud Men

  Ons doel is om elke mud, obstacle en trail runner met de juiste spullen aan de start te laten verschijnen. Of je nou 3 kilometer of 3 dagen gaat lopen, voor iedereen hebben we de geschikte spullen. Van een hele scherpe prijs tot de beste premium merken.

  PRE-ORDER

 • Sport-Balance

  Deze webshop is opgericht in 2009 en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in producten voor Trail Running, Survival, CrossFit en Hardlopen. Wij zijn een jong, sportief en zeer gemotiveerd bedrijf en hebben een passie voor de sport. Omdat wij onze producten zelf actief gebruiken, kunnen wij u uit onze eigen ervaringen een goed advies geven.

  PRE-ORDER

 • Trakks

  De transitie naar een natuurlijke loopstijl gebeurt niet zomaar. Dit vraagt een mentale aanpassing, maar iedereen kan het best aan. Je kunt rekenen op TraKKs voor advies, coaching en een compleet gamma schoenen met een kleinere drop om de overgang te maken naar het minimalisme.

  PRE-ORDER

 

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart