Sporter van de maand

Als leverancier van schoenen, kleding en accessoires voor de toegewijde sporter, zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal. Van de beginnende sporter tot degenen met jarenlange ervaring. Wij zijn benieuwd wat jou drijft om elke dag weer het beste uit jezelf naar boven te halen en hoe onze producten jou daarbij ondersteunen. Daarom introduceren we dit jaar de ‘sporter van de maand’. Elke maand zetten we een enthousiaste fan van Inov-8 in het zonnetje.

Vanaf februari wordt elke maand een sporter van de maand gepubliceerd op deze pagina. De actie is voor alle sporten waarbinnen Inov-8 actief is. Voor de ‘dedicated’ atleten die doen aan trailrunning, survival, OCR, crossfit, caniscross, hiking of ultra-running. Teveel sporten om op te noemen, dus laat ons vooral weten wanneer jouw sport nog ontbreekt in dit rijtje. Ben of ken jij iemand die fan is van Inov-8 en een mooi verhaal heeft om andere sporters te inspireren? Kijk snel op onze Facebook en Instagram  pagina’s om te kijken hoe jij je deze maand kunt aanmelden voor de actie.

De sporter van de maand wint een twinpack Inov-8 sokken naar keuze en is gelijk genomineerd voor de sporter van het jaar verkiezing in december.

In december 2019 is de Inov-8 sporter van het jaar verkozen door een stemming tussen alle sporters van de maand, die tot en met november zijn genomineerd. De sporter van het jaar is geworden, Michel van Dongen. Hij wint €250 Inov-8 shoptegoed twee startbewijzen voor de Wisent Wintertrail en natuurlijk eeuwige roem!

Neem nog even lekker de tijd om alle mooie en inspirerende verhalen hieronder door te lezen.

Inov-8 Wall of Fame

Hieronder komt een overzicht van de sporters van de maand.


Sporter van de maand – Arvid Verreth

Sporter van de maand – Arvid Verreth

De 40-jarige trailrunner liep onder andere de Trail des Fantomes van 50 kilometer. Benieuwd naar zijn plannen voor 2019, de ideale wedstrijdvoorbereiding en zijn favoriete producten van Inov-8?

Sporter van de maand – Iwan Brink

Sporter van de maand – Iwan Brink

De 37-jarige triatleet doet die dit jaar twee halve triathlons en twee marathons op de planning heeft staan. Daarnaast spant hij zich via zijn triathlonteam in voor de Stichting Tegenkracht. Benieuwd naar zijn optimale wedstrijdvoorbereiding?

Sporter van de maand – Matthijs Kleverlaan

Sporter van de maand – Matthijs Kleverlaan

De 37-jarige trailrunner mocht als prijswinnaar mee naar het Lake District en is sindsdien ambassadeur van het merk. Hij deed onder andere twee jaar geleden mee aan de OCC en loopt ook vaak tijdens vakanties op eigen initiatief. De belangrijkste eigenschap van een hardloopschoen? Grip!

Sporter van de maand – Stijn Elferink

Sporter van de maand – Stijn Elferink

De sporter van de maand is Stijn Elferink. Vanuit survivalrunning, waar hij 7 keer Nederlands Kampioen werd op verschillende afstanden, richt hij zich nu meer op hardlopen en trailrunning.

Sporter van de maand – Lisan de Vries

Sporter van de maand – Lisan de Vries

De sporter van de maand is Lisan de Vries. Zeer gedreven en succesvol binnen de OCR en survivalrunning. In 2017 werd ze Europees Kampioen OCR bij de elite vrouwen.

Sporter van de maand – Max van Thiel

Sporter van de maand – Max van Thiel

De sporter van de maand is Max van Thiel. Hij is actief in survival en trailrunning en liep onlangs de 51 kilometer van de Eiger Trail. Ook deed hij mee aan de Ultra Survival Run, waar hij in contact kwam met de fysieke en mentale uitdagingen die de sport biedt.

Sporter van de maand – Michel van Dongen

Sporter van de maand – Michel van Dongen

De sporter van de maand is Michel van Dongen. Hij is actief in veel verschillende sporten, maar heeft een grote liefde voor oriëntatielopen. Hij was misschien wel de eerste, die zijn wedstrijden bij het oriëntatielopen liep op Inov-8, sinds 2008. Wil je zelf een keer een oriëntatieloop proberen? Kijk dan op de site van de NOLB.

Sporter van de maand – Ronny ter Horst

Sporter van de maand – Ronny ter Horst

De sporter van de maand is Ronny ter Horst. Hij doet al jaren fanatiek aan survivalrunning en draait mee in de Nederlandse top.

Sporter van de maand – Adrien Horward

Sporter van de maand – Adrien Horward

De sporter van de maand is Adrien Horward. Hij doet nog maar twee jaar aan OCR en deed dit jaar al mee aan het wereldkampioenschap. Ook deed hij me aan het tv-programma 'Ninja Warrior France".

 

 

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl