Sporter van de maand

Als leverancier van schoenen, kleding en accessoires voor de toegewijde sporter, zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal. Van de beginnende sporter tot degenen met jarenlange ervaring. Wij zijn benieuwd wat jou drijft om elke dag weer het beste uit jezelf naar boven te halen en hoe onze producten jou daarbij ondersteunen. Daarom introduceren we dit jaar de ‘sporter van de maand’. Elke maand zetten we een enthousiaste fan van Inov-8 in het zonnetje.

Vanaf februari wordt elke maand een sporter van de maand gepubliceerd op deze pagina. De actie is voor alle sporten waarbinnen Inov-8 actief is. Voor de ‘dedicated’ atleten die doen aan trailrunning, survival, OCR, crossfit, caniscross, hiking of ultra-running. Teveel sporten om op te noemen, dus laat ons vooral weten wanneer jouw sport nog ontbreekt in dit rijtje. Ben of ken jij iemand die fan is van Inov-8 en een mooi verhaal heeft om andere sporters te inspireren? Kijk snel op onze Facebook en Instagram  pagina’s om te kijken hoe jij je deze maand kunt aanmelden voor de actie.

De sporter van de maand wint een twinpack Inov-8 sokken naar keuze en is gelijk genomineerd voor de sporter van het jaar verkiezing in december.

In december 2019 wordt de Inov-8 sporter van het jaar verkozen door een stemming tussen alle sporters van de maand, die tot en met november zijn genomineerd. Als sporter van het jaar win je twee tickets voor de Wisent Wintertrail 2019 en €250 Inov-8 shoptegoed!

Inov-8 Wall of Fame
Hieronder komt een overzicht van de sporters van de maand.


 

 

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart