Met Inov-8 naar het Innsbruck Alpine Trail Festival

Voor het derde jaar op rij is Inov-8 de ‘presenting partner’ van het jaarlijkse ‘Innsbruck Alpine Trail Festival’. Daarom willen wij jullie graag de mogelijkheid bieden om onderdeel te zijn van de wereldwijde Inov-8 familie en deel te nemen aan dit gave festival. Het festival vindt plaats van 2 t/m 4 mei in Innsbruck, Oostenrijk.

Het Innsbruck Alpine Trailrun Festival is dé start van het nieuwe seizoen. Het is de uitgelezen kans om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen en de ideale manier om kwalificatiepunten te verzamelen voor de UTMB. De korte afstand is zeer geschikt om de prachtige sport trailrunning beter te leren kennen. Deelnemen in een team van Inov-8 Benelux is een unieke kans voor een onvergetelijke belevenis tijdens het evenement.

Na het startsignaal in het centrum van Innsbruck kunnen lopers genieten van een uniek en prachtig parcours, dat leidt over onverharde wegen en wandelpaden. De deelnemers worden beloond met een fascinerend panoramisch uitzicht op de stad Innsbruck. Bekijk hier alle informatie op de website van het evenement.

Deelname via Inov-8 biedt de volgende voordelen:

  • Gratis officieel event t-shirt (t.w.v. €29,00)
  • Gratis shuttle (t.w.v. €5,00)
  • Verzekering (t.w.v. €5,00)
  • Gratis entree bij de City Night Run op donderdagavond
  • Gratis toegang tot de Inov-8 VIP-area
  • Voucher voor eten en drinken
  • Toegangscode IATF
  • Schupfnoodel-party (ter waarde van €9,90). Deze optie geldt alleen indien u zich inschrijft voor de K42, K65 & K85.
  • Inov-8 Benelux verzorgt een leuke goodie voor tijdens het evenement

Jullie hebben zelf de keuze welke afstand jullie willen afleggen. Er worden vijf verschillende afstanden aangeboden: K15, K25, K42, K65 & K85.

 

Afstand Prijs
K15 €42,00
K25 €57,00
K42 €82,00
K65 €100,00
K85 €120,00

 

Wil jij deelnemen in het Inov-8 Benelux team aan dit gave evenement?

Meld je dan aan via onderstaand formulier. De inschrijving is open tot 6 januari 2019. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@hb-sports.nl of +31 (0)570-606916.

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart