Retourneren en ruilen

Retourneren kan gratis binnen 14 dagen. De producten moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd. Voor het retour sturen van producten volg je onderstaande procedure om te zorgen dat wij jou retour zo snel mogelijk kunnen behandelen.

  • Stuur een e-mail naar info@hb-sports.nl met onderstaande informatie.
  • Naam Product. Geef aan welk artikel je wenst terug te sturen.
  • Bestelnummer. Deze staat op de pakbon en begint met: Inov-8.nl #
  • Reden van retour Geef aan waarom je het product wenst te retourneren.
  • Ruilen of crediteren Geef aan of je een vervangend product wilt, bijvoorbeeld een andere maat, of dat je de bestelling wilt annuleren en je geld terug wilt ontvangen.

Je ontvangt van ons een retourlabel om een zending via Post NL gratis retour te sturen. Na ontvangst wordt het product geruild voor het gewenste product of wordt de bestelling geannuleerd en gecrediteerd. Verstuur het artikel in zijn oorspronkelijke verpakking. Voeg een kopie bij van de pakbon (aanwezig bij je zending). Zonder een pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.

Bij het omruilen gelden dezelfde voorwaarden als staat beschreven bij de verzending en levertijd. Wanneer je de bestelling wilt annuleren duurt het maximaal twee weken voor je geld is teruggestort.

Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl