Sticky Grip Tour Benelux

De oorsprong van Inov-8 ligt in het Britse Lake District, waar het merk in 2003 is opgericht. De interactie van de sporter met de omgeving is de belangrijkste factor bij het ontwerpen van de producten. Met deze filosofie in het achterhoofd ontwerpt Inov-8 schoenen, die geschikt zijn voor alle terreinen.

De populariteit van Inov-8 wordt steeds groter en daarom willen we jou ook de kans geven om het gevoel van interactie met de ondergrond van Inov-8 schoenen zelf te ervaren. De laatste jaren is er steeds meer behoefte aan een lagere heeldrop om zo natuurlijker te rennen. De voordelen van een lagere drop zijn het gewicht en een natuurlijkere loophouding.

 

Header - Sticky Grip Tour

 

Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met verschillende Inov-8 specialisten in de Benelux

Dit najaar begint de Sticky Grip Tour en ben je bij jouw specialist van harte welkom om de grip van Inov-8 in de praktijk te testen. De tour vindt in verschillende vormen plaats op verschillende locaties in de Benelux. Van een trailclinic, een trailrun tot een obstakeltraining. Alles is mogelijk.

Locaties
Kijk hieronder hoe jij je kunt inschrijven en of er al een locatie bij jou in de buurt is.


Sticky Grip Tour – Sport-Balance

Sticky Grip Tour – Sport-Balance

03-11-2018 - 10:00 - Trailclinic | 03-11-2018 - 14:00 - Survival Clinic. Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Sport-Balance worden twee activiteiten georganiseerd. een trailclinic met ultra-trailer Pascal Schepers en een survival clinic met meervoudig kampioene Bianca Rougoor waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.

Sticky Grip Tour – Allsur5

Sticky Grip Tour – Allsur5

04-11-2018 - 16:00 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Allsur5 kun jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf testen tijdens de Centaur Cross in Bathmen. De testschoenen zijn bij de stand te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Sticky Grip Tour – ZorgSaam Lopers Company

Sticky Grip Tour – ZorgSaam Lopers Company

17-11-2018 - 13:00 Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met ZorgSaam Lopers Company wordt een testochtend georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

24-11-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Runnersworld Amersfoort wordt een trailclinic georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Natuurlijk Sportief

Sticky Grip Tour – Natuurlijk Sportief

08-12-2018 - 13:00 Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Natuurlijk Sportief wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen in het natuurgebied de Gorzen in Ridderkerk, Gorzenweg.

Sticky Grip Tour – Dutch Obstacle Run Center

Sticky Grip Tour – Dutch Obstacle Run Center

12-01-2018 - 10:00 Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met het Dutch Obstacle Run Center wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.
Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart