Sticky Grip Tour Benelux

De oorsprong van Inov-8 ligt in het Britse Lake District, waar het merk in 2003 is opgericht. De interactie van de sporter met de omgeving is de belangrijkste factor bij het ontwerpen van de producten. Met deze filosofie in het achterhoofd ontwerpt Inov-8 schoenen, die geschikt zijn voor alle terreinen.

De populariteit van Inov-8 wordt steeds groter en daarom willen we jou ook de kans geven om het gevoel van interactie met de ondergrond van Inov-8 schoenen zelf te ervaren. De laatste jaren is er steeds meer behoefte aan een lagere heeldrop om zo natuurlijker te rennen. De voordelen van een lagere drop zijn het gewicht en een natuurlijkere loophouding.

 

Header - Sticky Grip Tour

 

Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met verschillende Inov-8 specialisten in de Benelux

Dit najaar begint de Sticky Grip Tour en ben je bij jouw specialist van harte welkom om de grip van Inov-8 in de praktijk te testen. De tour vindt in verschillende vormen plaats op verschillende locaties in de Benelux. Van een trailclinic, een trailrun tot een obstakeltraining. Alles is mogelijk.

Locaties
Kijk hieronder hoe jij je kunt inschrijven en of er al een locatie bij jou in de buurt is.


Sticky Grip Tour – Steenbok Sport Groningen

Sticky Grip Tour – Steenbok Sport Groningen

28-07-2018 - 09:30. Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Steenbok Sport wordt een trailclinic georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.

Sticky Grip Tour – Sport-Balance

Sticky Grip Tour – Sport-Balance

25-08-2018 - 10:00 - Trailclinic | 25-08-2018 - 14:00 - Survival Clinic. Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Sport-Balance worden twee activiteiten georganiseerd. een trailclinic met ultra-trailer Pascal Schepers en een survival clinic met meervoudig kampioene Bianca Rougoor waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.

Sticky Grip Tour – Allsur5

Sticky Grip Tour – Allsur5

15-09-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Allsur5 wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen tijdens de start van het survivalseizoen in Udenhout. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Scarabee Trailrunshop

Sticky Grip Tour – Scarabee Trailrunshop

16-09-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Scarabee Trailrunshop wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Hardloopshop.nl

Sticky Grip Tour – Hardloopshop.nl

26-09-2018 - 09:00. Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Hardloop wordt een trailclinic georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. De training wordt gegeven door Gerard Joosten in de Loonse en Drunense Duinen vanaf Recreatiepark-Brasserie Het Genieten.

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

30-09-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Runnersworld Amersfoort wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Sportex

Sticky Grip Tour – Sportex

06-10-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Sportex wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Running Center Leeuwarden

Sticky Grip Tour – Running Center Leeuwarden

28-10-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Running Center Leeuwarden wordt een trailclinic georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.

Sticky Grip Tour – Sport-Balance

Sticky Grip Tour – Sport-Balance

03-11-2018 - 10:00 - Trailclinic | 03-11-2018 - 14:00 - Survival Clinic. Ben jij ook benieuwd naar de uitstekende grip van de schoenen van Inov-8? Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Sport-Balance worden twee activiteiten georganiseerd. een trailclinic met ultra-trailer Pascal Schepers en een survival clinic met meervoudig kampioene Bianca Rougoor waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen.

Sticky Grip Tour – Allsur5

Sticky Grip Tour – Allsur5

Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Allsur5 wordt een activiteit georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen tijdens de Centaur Cross in Bathmen.

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

Sticky Grip Tour – Runnersworld Amersfoort

24-11-2018 - Met de Sticky Grip Tour maakt Inov-8 Benelux het voor jou mogelijk om de X-Talon 230 in de praktijk te testen. Samen met Runnersworld Amersfoort wordt een trailclinic georganiseerd waarbij jij de Sticky Grip van de X-Talon 230 zelf kunt testen. Over het type activiteit zal snel meer duidelijk worden, houd daarom de site goed in de gaten.
Over INOV-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op info@hb-sports.nl

0

Your Cart